Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
Sugo alla bolognese
- 200 g di carote, a pezzi
- 200 g di sedano rapa, a pezzi
- 1 cipolla (circa 60 g), tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di carne trita mista, macinata grossolanamente
- 150 g di vino rosso
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 1 ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di basilico secco
- 2 foglie di alloro, fresche
Besciamella e finitura
- 650 g di latte
- 50 g di burro, non salato a pezzi, + q.b. per imburrare
- 60 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 250 g di pasta secca, tipo lasagna (circa 12 pezzi, 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3015 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Chicken Teriyaki
45 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Gratin dauphinois
50min
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Rösti alla bernese
40min
Indian Butter Chicken veloce
45 min
Empanada di tonno
1h 10min