Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 3 di cipollotti, 2 a spezzi e 1 in anelli (2 mm)
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino
- 2 cucchiaini di paprica dolce
- ¾ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- ¾ cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 30 g di burro, non salato
- 600 g di polpa di zucca, a pezzi
- 700 g di acqua
- 30 g di concentrato di pomodoro
-
1 ½
cucchiaino di dado per brodo vegetale in pasta
of 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 200 g di panna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 746 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure
25 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Zuppa di zucca
35 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Minestra di carote e menta
35 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min