Apparaten en accessoires
Spaguetti carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porciones
Ingrediënten
-
60 g de queso parmesano en trozos
-
30 g de queso pecorino (optioneel)
-
1 echalot (30 g)
-
150 g de cubos de tocino
-
20 g de aceite de oliva extra virgen
-
1200 g de agua
-
¾ cucharadita de sal
-
350 g de spaghetti
-
3 huevos
-
1 yema de huevo
-
2 pizcas de pimienta negra molida
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
27 g
Calorieën
2528 kJ /
604 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
El Libro Básico
205 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Papas con chorizo
40min
Crepas
1u. 15min
Macarrones boloñesa
40min
Lentejas con chorizo
1u. 30min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1u.
Fetuccini a la crema
30min
Lentejas
1u. 30min
Macarrones con queso
40min
Pasta con carne molida
45min
Espagueti carbonara
40min
Arroz Blanco
35min
Espagueti a la boloñesa
50min