![Espagueti con salsa de tomate y atún Espagueti con salsa de tomate y atún](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE60E75E-4775-4D90-B8F3-200ECAB333C6/Derivates/DB1088F9-07F5-4476-BFDE-23B20F221F9B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espagueti
- 1200 g de agua
- 1 diente de ajo
- 2 hojas de laurel, secas
- 25 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
- 350 g de espagueti
- 30 g aceite de oliva, para rociar la pasta
Salsa
- 4 jitomates, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 1 cebolla blanca
- 2 chiles chipotles adobados
- 40 g de aceite de oliva
- 1 pizca de orégano
- 2 latas de atún en aceite o en agua, escurrida
-
1
cdita de sal
of 1 cdita de concentrado de caldo de pollo - 100 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2701 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz blanco con verduras
40 min
Macarrones boloñesa
40 min
Arroz Blanco
35 min
Espaguetti con albóndigas
55 min
Arroz asiático con verduras TM6
30 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Pasta con carne molida
45 min
Espagueti con champiñones y tocino
35 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 min
Espagueti a la boloñesa
50 min