Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
Salsa Boloñesa
- 200 g de mezcla de verduras (apio, zanahoria, y cebolla), en trozos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de carne molida mixta (mitad cerdo y mitad res)
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de jitomate triturado en lata
- 1 - 1 ½ cucharadita de sal, al gusto
- ½ - 1 cucharadita de pimienta negra molida, al gusto
Salsa Bechamel
- 1000 g de leche
- 80 g de mantequilla sin sal, blanda
- 100 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
Preparación de la lasaña
- 250 g de pasta seca, tipo lasaña, 12 hojas aprox.(10 cm x 20 cm)
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde y la superficie
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4161 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa bechamel
15min
Bizcocho de limón
2hod.
Arroz en caldo de jitomate
30min
Niño envuelto
1hod. 30min
Salsa boloñesa
35 min
Masa para pizza
1h
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Galletas de mantequilla
50min
Fetuccini a la crema
30min
Panqué con chocolates
1h
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min