Merengue de avelã com recheio de caramelo

Merengue de avelã com recheio de caramelo

4.8 4 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 15min
10 doses

Ingrediënten

Merengue
  • Óleo q.b. p/ borrifar
  • açúcar
    200 g
  • avelã c/ pele
    150 g
  • claras de ovo
    5
  • vinagre de vinho branco
    1 c. sopa de
Recheio
  • rebuçados de caramelo duros
    50 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
Cobertura
  • chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços pequenos
    100 g
  • natas c/ 30% de gordura
    80 g
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
Montagem
  • chocolate p/ culinária (53% cacau)
    50 g
  • avelã s/ pele torrada
    35 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 42.6 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1822.6 kJ / 435.6 kcal
Vetten 29.7 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 39.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...