Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 200 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 5 - 10 gotas de sumo de limão
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1822.6 kJ / 435.6 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 42.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Creme inglês
15min
Xarope de açúcar mascavado
20min
Massa sablé de cacau
45min
Cannoli com creme de café
2 Std. 20 Min
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
40min
Pastéis de camarão
1h 30min
Merengues surpresa
8 Std.
Creme de manteiga
5min
Lemon curd
20min
Ovos-moles de 12 gemas
40min