Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 200 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 5 - 10 gotas de sumo de limão
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1822.6 kJ / 435.6 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 42.6 mg
Alternatieve recepten
Gelado de leite merengado
8hod. 15min
Cozer 300-450 g de ruibarbo
Geen beoordelingen
Trufas de chocolate e menta
2h 20min
Bolo de chocolate sem farinha
40min
Maçãs do amor
40min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2h 30 min
Macarons passo-a-passo
1h 30min
Tarte intensa de chocolate
2h 30 min
Panacota de romã
12h
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2h 30 min
Brownie de chocolate branco e caramelo salgado
1h 30min
Pavlova de pêssego
2h 30 min