Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Butter
- 2 Bratwürste vom Schwein (ca. 225 g), in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 80 g)
- 1 Lauchstange, klein (ca. 150 g)
- 1 Karotte (ca. 80 g)
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1000 g Wasser (heiß)
- 10 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 50 - 80 g Langkornreis, weiß
- 10 g Essig
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Erbsen, tiefgekühlt
- 6 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Reisfleisch
2h 20min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min