日式猪肉汤

日式猪肉汤

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 带皮五花肉 切0.3厘米薄片
    200 克
  • 芋艿 去皮后切小型滚刀块
    150 克
  • 可用日式高汤代替
    1000 克
  • 白萝卜 切小型滚刀块
    130 克
  • 胡萝卜 切小型滚刀块
    130 克
  • 味噌 可根据个人口味调节
    140 克
  • 日本清酒
    20 克
  • 牛蒡 切丝
    80 克
  • 魔芋块 切2×2厘米块
    120 克
  • 1 茶匙
  • 取葱白切丝
    3 - 4 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2046.5 mg
Eiwitten 9.4 g
Calorieën 1314.8 kJ / 314.3 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 23.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...