Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 带皮五花肉 ,切0.3厘米薄片
- 150 克 芋艿 ,去皮后切小型滚刀块
- 1000 克 水 ,可用日式高汤代替
- 130 克 白萝卜 ,切小型滚刀块
- 130 克 胡萝卜 ,切小型滚刀块
- 140 克 味噌 ,可根据个人口味调节
- 20 克 日本清酒
- 80 克 牛蒡 ,切丝
- 120 克 魔芋块 ,切2×2厘米块
- 1 茶匙 盐
- 3 - 4 根 葱 ,取葱白切丝
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1314.8 kJ / 314.3 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 2046.5 mg