Apparaten en accessoires
350 g sjalot kleuren
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
45 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
24 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Sinaasappel-currydressing
10min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Worstmummies
Geen beoordelingen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Amandelpasta
1u. 10min
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
Mosselen met Frietjes
45min
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen