Apparaten en accessoires
350 g sjalot kleuren
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
45 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
24 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Horror punch
20min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Gefermenteerde rode uien
96u.
Aardbeienijsjes
12u. 15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Gevulde veggieslakken
45min