Apparaten en accessoires
350 g sjalot kleuren
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
45 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
24 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Tequila 'Refresher'
5min
Asperge-langoustine terrine
10u.
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Curryworst en linzen
1u.
Paprika's in zoetzure saus
30min