
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g olie
of 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 350 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 45 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosselen met frietjes
45 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Geraspte wortelsalade
10min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Gemarineerde paprika's
Geen beoordelingen
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui kleuren
25 Min