Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Öl zum Einfetten
- 1 - 2 EL Paniermehl zum Ausstreuen
- 130 g Quark
- 50 g Milch
- 1 Ei
- 300 g Weizenmehl
- 1 Pck. Backpulver
- 100 g Zucker
Belag
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Aprikosenkonfitüre
- 200 g Mandeln, gehobelt
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blatt weiße Gelatine
- 500 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Russischer Zupfkuchen
1 Std. 30 Min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Zitronen-Biskuitrolle
5h
Bienenstich
3 Std.
Mohnkuchen mit Streuseln
1 Std. 25 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Käse-Sahne-Torte
6h
Frankfurter Kranz
6h