Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zweifarbiger Teig mit Kirschen
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Zucker
- 7 Eier
- 380 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 30 g Kakao
-
25
g Rum
of 25 g Milch - 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g), abgetropft
Belag und Fertigstellung
- 750 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 30 g Rapsöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Bienenstich
5 Std. 30 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Käse-Sahne-Torte
6h
Russischer Zupfkuchen
1 Std. 30 Min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Frankfurter Kranz
6h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Himmelstorte
1 godz. 40 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 Std.
Rotkäppchen-Kuchen
4h