Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 100 - 150 g cukru
- 70 g oleju
- ½ łyżeczki chili, mielonego
- 2 łyżeczki soli
- 1 liść laurowy, suszony
- 3 ząbki czosnku
- 50 - 70 g białego octu winnego
- 50 g koncentratu pomidorowego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 6706.4 kJ / 1601.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 234.2 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 3934 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Żółty ketchup
45 min
Ketchup
1 Std.
Relish z zielonych pomidorów
55 min
Lutenica
1 godz. 50 min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1u. 20min
Sałatka szwedzka
3h 40min
Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem
1 Std.
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1h 5 min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2 godz.
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 Std. 10 Min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 min
Ketchup z cukinii
1 Std.