Apparaten en accessoires
涼拌菜心
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
水1030 克
-
300 克 綠色花椰菜, (只取莖),削去外皮,切片菜心 去皮,切片(厚約0.5公分)300 克
-
冰塊水500 克
-
蒜頭20 克
-
糖40 克
-
白醋40 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 枝
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
39 mg
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
208.2 kJ /
49.8 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
夏日開胃菜
8 recepten
Taiwan
Taiwan