Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate en cocción lenta

Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate en cocción lenta

3.3 190 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 60 g de queso parmesano en trozos
Albóndigas
  • 30 - 40 g de miga de pan blanco
  • 40 g de leche
  • 1 huevo
  • 500 g de carne picada mixta (ver sugerencia)
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 cucharaditas de orégano seco
  • 50 g de pan rallado
  • 3 dientes de ajo en mitades
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en octavos
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 50 g de tomate concentrado
  • 5 g de azúcar
  • 300 g de caldo de verduras
    300 g de caldo de carne
  • 400 g de espaguetis

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1168.3 mg
Eiwitten 25.6 g
Calorieën 2789 kJ / 667 kcal
Vetten 33.4 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 64.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...