Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 黑麻油
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
- 20 克 素蠔油
- 30 克 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
- 60 克 小黃瓜 ,切丁(約1公分)
- 40 克 罐頭花生 ,略沖洗去除湯汁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1324.1 kJ / 316.5 kcal
- Eiwitten
- 278.5 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 5775.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 657 mg