豆腸炒花生
TM6 TM5

豆腸炒花生

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 黑麻油
  • 10 克 薑 ,切片
  • 15 克 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
  • 20 克 素蠔油
  • 30 克 水
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 200 克 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
  • 60 克 小黃瓜 ,切丁(約1公分)
  • 40 克 罐頭花生 ,略沖洗去除湯汁

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1324.1 kJ / 316.5 kcal
Eiwitten
278.5 g
Koolhydraten
27.8 g
Vetten
11.8 g
Verzadigd vet
5775.5 g
Vezels
8 g
Natrium
657 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten