豆腸炒花生

豆腸炒花生

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 黑麻油
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)
    50 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
    200 克
  • 小黃瓜 切丁(約1公分)
    60 克
  • 罐頭花生 略沖洗去除湯汁
    40 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 657 mg
Eiwitten 278.5 g
Calorieën 1324.1 kJ / 316.5 kcal
Vetten 11.8 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 5775.5 g
Koolhydraten 27.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...