Apparaten en accessoires
紅豆冰心粽
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
8 顆
Ingrediënten
-
水晶粉300 克
-
水850 克
-
120 克 轉化糖漿水麥芽120 克
-
油1 茶匙
-
粽葉10 - 12 片
-
油 少許,刷油用
-
紅豆沙 (每20克分一小糰)120 克
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 8 顆
Natrium
352.1 mg
Eiwitten
80.2 g
Calorieën
11005 kJ /
2632.8 kcal
Vetten
23.4 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
525.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
飄粽香
8 recepten
Taiwan
Taiwan