Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek
- 60 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 2 jajka
- 110 g mleka
-
10
g skrobi kukurydzianej
of 10 g mąki ziemniaczanej - 10 g kakao
- 1 łyżka skórki z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek, startej
- 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
- 60 g cukru
- cukier puder, do oprószenia
- maliny, świeże, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2201.9 kJ / 526.3 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
45 min
Jeżynowa panna cotta
4h 10 min
Makaroniki z herbatą matcha
2 Std.
Sos berneński
15 Min
Timbale cytrynowe z sosem malinowym
2 Std. 20 Min
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Sos béarnaise
20 min
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2 Std. 20 Min
Fondant czekoladowy
50 min
Crème brûlée
2h 30min
Panna cotta
3h 15min