Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 jajka
- masło, do natłuszczenia foremek do sufletów
- 100 g cukru, plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek do sufletów
- 1 szczypta soli
- 150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 15 g skrobi kukurydzianej
- 10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 15 g skórki otartej z pomarańczy
- cukier puder, do oprószenia sufletu (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2418.1 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 39.1 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 125.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jeżynowa panna cotta
4h 10 min
Tartaletki z truskawkami
1 Std. 20 Min
Czekoladowe ciasto na zimno z piankami marshmallow
4h 20min
Suflet z boczku i jajek
40 min
Biała czekolada z bakaliami
2 Std. 20 Min
Deser kremowy z amaretti i grappą
35 min
Fondue malinowe z biszkoptami
25 min
Deser z solonym karmelem
1 godz.
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Mus z awokado
20 min
Suflety orzechowe
1h 30min
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
35 min