Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, ilość do natłuszczenia patelni
- 50 g cukru
- 2 jajka, rozm. M
- 90 g mleka
- ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 20 g majonezu
- 100 g mąki pszennej razowej, Melvit
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 60 g wody
- owoce jagodowe, świeże, mieszane, np. maliny, borówki amerykańskie, jeżyny, ilość do podania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 699.2 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue malinowe z biszkoptami
25min
Lody jabłkowo-bananowe z ciasteczkami Speculoos
3hod. 10min
Naleśniki na mleku kokosowym (bez cukru)
1h 45min
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
30min
Baklava
3hod. 10min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1h
Różowe pancakes z serkiem waniliowym
45min
Placki z chleba z sosem malinowym (bez cukru)
1h 10min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20min
Naleśniki à la Suzette
55min
Gofry czekoladowe z sosem toffi i bananami
1h
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25min