Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto drożdżowe
- 300 g wody
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 500 g mąki pszennej, typ 550
- 2 łyżeczki soli
Wypełnienie
- 20 g pestek dyni
- 3 - 4 łodyżki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g suszonych pomidorów, w oleju, odsączonych z zalewy
- 120 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 100 g szynki gotowanej, pokrojonej w kostkę
- mąka pszenna, typ 550, ilość do oprószenia blatu
- 30 g wody
- ½ łyżeczki sody oczyszczonej
- 1 - 2 łyżki ziaren sezamu, czarnego
- 2 migdały, ze skórką
- 2 czarne oliwki, bez pestek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marchewki w jadalnej ziemi
1h 50min
Pizza „słońce”
1h 45min
Kiełbaski-mumie
1h 35min
Cake pops na Halloween
4h 15min
Trufle nietoperze z dynią
2 Std. 30 Min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2h 20min
Brioszki prosiaczki
2h
Czarna pizza z duchami
1 Std. 40 Min
Halloweenowe parówkowe paluchy
1h 10 min
Halloweenowe mleczne bułki
5h
Straszne przekąski
1 Std. 30 Min
Krwawe paluchy wiedźmy
4u. 10min