Apparaten en accessoires
Saltear 200 g de cebola
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 dose
Ingrediënten
-
azeite20 g
-
170 - 200 g cebola roxa, cortada em fatias largascebola cortada em fatias largas170 - 200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
17 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
954 kJ /
228 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Refogados
12 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Saltear pimento vermelho com cebola
25min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear bacon com frango em tiras
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear frango em cubos
15min
Saltear 350 g de chalota
Pas d’évaluation
Saltear 250 g de chalota
20min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200 g de cebola
25min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 300 g de cebola
20min