Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
-
170 - 200
g cebola cortada em fatias largas
of 170 - 200 g cebola roxa cortada em fatias largas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min