Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (circa 25x35 cm)
- 1 tuorlo
- 50 g di yogurt bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2333.1 kJ / 557.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 85.9 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 79.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1j 55 menit
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20 min
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1h 30min
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Crostini tonno e surimi
2h 10min
Wurstel panati (senza glutine)
30min
Pane all'aglio
20 min
Polpettine di gamberi tailandesi
1h 25min
Polpette in salsa spagnola
1h
Cornish Pasty
1h 30min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30min