Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (circa 25x35 cm)
- 1 tuorlo
- 50 g di yogurt bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2333.1 kJ / 557.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 85.9 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 79.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette mediorientali
1u.
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1h 30 min
Arroz di pollo
1u. 20min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1u. 20min
Chili con carne
1u. 20min
Polpette in salsa spagnola
1u.
Tagine di pollo con arance caramellate
35min
Porkolt
1h 10min
Empanadas di pollo argentine
4h
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1u. 20min