Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di gherigli di noci
- 50 g di pane raffermo ammollato in acqua e strizzato
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- crostini di pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5555.9 kJ / 1327 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 118.5 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 348 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa ricotta, basilico e miele
15min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 godz.
Salsa ai porri caramellati
30 min
Dalgona coffe
10min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40 min
Injera (pane eritreo fermentato)
48h 35min
Crema di formaggio alla barbabietola
10min
Bitter al melone e basilico
10min
Zucca al curry
45 min
Insalata di cavolo rosso e cocco
20 min