Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de croquetas
- 70 g de arroz de grano redondo
- 40 g de mijo en grano
- 70 g de trigo sarraceno en grano
-
150 - 200
g de atún en aceite escurrido
of 150 - 200 g de bonito en escabeche escurrido - 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 800 g de leche entera
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
Rebozar y freír
- 200 g de pan rallado sin gluten (certificado sin gluten)
- 3 huevos batidos
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 344 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 4.96 g
- Vetten
- 5.89 g
- Vezels
- 0.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Lasaña sin gluten
2 godz.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Tortitas sin gluten
40min