Croquetas con harina casera (sin gluten)

Croquetas con harina casera (sin gluten)

3.9 11 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 5u.
60 unidades

Ingrediënten

Masa de croquetas
  • 70 g de arroz de grano redondo
  • 40 g de mijo en grano
  • 70 g de trigo sarraceno en grano
  • 150 - 200 g de atún en aceite escurrido
    150 - 200 g de bonito en escabeche, escurrido
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de mantequilla
  • 30 g de cebolla
  • 800 g de leche entera
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
Rebozar y freír
  • 200 g de pan rallado sin gluten (certificado sin gluten)
  • 3 huevos batidos
  • 300 - 500 g de aceite para freír

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 2.3 g
Calorieën 344 kJ / 82 kcal
Vetten 5.89 g
Vezels 0.23 g
Koolhydraten 4.96 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...