Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lagane all'uovo
- 400 g di farina di grano duro
- 4 uova grandi
- ½ cucchiaino di sale
Condimento
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- mosto cotto, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4714.3 kJ / 1126 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 152.7 g
- Vetten
- 42.8 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 63 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Panini al pollo (Banh mi)
4u.
Fagottini al profumo di mare
1hod. 40min
Biscotti dolci mandorle e cavolo riccio
1小时
Bignè cake
4u.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min