Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1sa 20 dk
Sizilianischer Crevettensalat
40 dk
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 dk
Asia-Gemüse süss-sauer
25 dk
Minestrone mit Seidentofu
35 dk
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 30min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 dk
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30 dk
Himbeer-Orangen-Glacé
5hod. 10min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 dk