Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4000 g Gans, ganz, mit Haut, ohne Kopf, bratfertig
- Salz
- Pfeffer
Füllung
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Gänseschmalz
- 400 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 400 g Maronen, gegart, geschält
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 EL Majoran
- 2 Brötchen, altbacken, in Würfeln (1 cm)
- 2 Eier
- 2 - 3 EL Speisestärke
- 50 g Paniermehl
Gans und Fertigstellng
- 400 g Wasser, heiß
- 40 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 6024 kJ / 1424 kcal
- Eiwitten
- 101 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 90 g
Alternatieve recepten
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2sa 45 dk
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3sa 50 dk
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Gambas Piri-Piri
25 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3h 15min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 godz.
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Gefüllte Ente
3h 15min