Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Feta-Dip
- 200 g Naturjoghurt
- 100 g Feta, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Olivenöl
Cevapcici
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 400 g Lammfleisch, sehnenfrei, gewürfelt, evtl. leicht angefroren
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 50 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 467 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktail-Dressing
5min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1h 35min
Puten-Burger
1 Std. 30 Min
Estragon-Aioli ohne Ei
10min
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50 Min
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1h 15min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1小时 20 分钟
Scharfe Aioli
10min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1 Std.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1h 15min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 Std.