Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 100 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Rosmarin, getrocknet
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Olivenöl
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Wasser und Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 3 Prisen Muskat (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3h 45min
Nudelteig
1h
Grissini
2h 30min
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1h 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30min
Ravioli alla napoletana
1h
Tortillas
25 min
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3h 30min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30min