Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g cukru
- 90 g malin, mrożonych
- 125 g masła klarowanego, podzielonego na kawałki
- 150 g mąki orzechowej
- 75 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- ½ łyżeczki proszku do pieczenia (2 g)
- 265 g białek (ok. 9 białek)
- 100 g pasty orzechowej (patrz wskazówka)
- 40 g miodu, płynnego
-
50
g migdałów, w słupkach
of 50 g migdałów, w płatkach
- Voeding
- per 18 sztuk
- Calorieën
- 16966 kJ / 4055 kcal
- Eiwitten
- 97.9 g
- Koolhydraten
- 372.6 g
- Vetten
- 256.8 g
- Verzadigd vet
- 91.3 g
- Vezels
- 32.2 g
- Natrium
- 804.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wielkanocne babeczki
50min
Babeczki makowo-marcepanowe
2h 20 min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1h 30min
Kolorowe lody na patyku
5h 30min
Ciasto miodowe z czerwoną pomarańczą
2h
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2 Std. 10 Min
Lodowy deser groszkowo-miętowy
10 min
Muffinki jajka (ciasto w skorupce)
1h 45min
Ciasto Red Velvet Cake w kształcie serca
1h 20min
Lody lawendowe
10h 50min
Bentō śniadaniowe
40min
Makaroniki malinowe
1h 20min