Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g melona kantalupa, tylko miąższu, pokrojonego na kawałki
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 500 g cukru żelującego 2:1
- 40 g sherry
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 3496 kJ / 825 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 198 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1hod. 30min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Dżem truskawkowy
1h 5 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1hod. 25min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1hod. 30min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min