Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 60 g espresso, zaparzonego, ostudzonego
- 250 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 40 g cukru
-
2
krople aromatu waniliowego
of 2 krople ekstraktu migdałowego, naturalnego - orzechy włoskie, łuskane, posiekane, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartofelki marcepanowe
1h 15min
Kawowe bezy z ganaszem
2h 15 min.
Tort z masłem orzechowym
3 Std. 30 Min
Tort orzechowo-makowy
4 godz. 30 min
Krem pomarańczowy
35min
Semifreddo zabajone
13 Std.
Krem kokosowy
5min
Cukierki kawowe
2 godz. 35 min
Purée z kapusty i kasztanów
35min
Brazylijskie trufle z mango
3h 45min
Mleko marcepanowo-makowe
20min
Krem z pistacjami
20min