Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 60 g espresso, zaparzonego, ostudzonego
- 250 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 40 g cukru
-
2
krople aromatu waniliowego
of 2 krople ekstraktu migdałowego, naturalnego - orzechy włoskie, łuskane, posiekane, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bezglutenowy tort orzechowy z kremem kawowym
1hod. 50min
Krem pomarańczowy
35 Min
Mleko marcepanowo-makowe
20 Min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5h
Cebulowe serniczki z ricotty z Varomy
1 Std.
Słodki pudding toffi
1 Std.
Semifreddo zabajone
13 Std.
Limonkowe ciasto na zimno
2 Std. 50 Min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1 Std. 15 Min
Syrop orzechowy
2 Std. 15 Min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 Std. 20 Min
Krem kokosowy
5 Min