Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limonada
5 Min
Ternera Stroganoff
1 Std.
Salsa de tomate
40 Min
Albóndigas en salsa española
55min
Concentrado de caldo de verduras
45 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45 Min
Sopa cremosa versátil
45 Min
Ensalada de quinoa con verduras
30 Min
Espuma rápida de frutas congeladas
10 Min
Risotto
30 Min