Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olio extravergine di oliva
- 540 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 22 pomodorini a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 561 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 259.3 mg
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia barese
2h 55min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Piadina romagnola
15min