Compatibele versies
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Granita di caffè e spezie
20 min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Granita di gelsi
15min
Granita al limone
15min
Granita di mandorle
10 min
Granita al cioccolato e ciliegie
10hod. 30min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 Std. 20 Min
Granita al pistacchio
6h 30 min
Rame di Napoli
3sa
Panelle
1j 25 menit
Sfinci siciliane
2j 30 menit