Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)

Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)

3.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 160 g di mandorle pelate
  • 200 g di latte
  • 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
  • 140 g di miele di acacia
  • 5 g di agar agar (vedere consigli)
  • 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 50 g di mandorle a lamelle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15 g
Calorieën 2962 kJ / 708 kcal
Vetten 57 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...