Compatibele versies
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna fresca liquida fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Sarde a beccafico
35 dk
Granita di gelsi
15 Min
Sciroppo di lavanda
1 godz. 30 min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6 Std. 30 Min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 dk
Frutta Martorana
27 godz. 30 min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
Panelle
1h 25min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 godz. 20 min
Gelo di anguria
3h 30min