Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di nocciole sgusciate, spellate e tostate
- 80 g di latte parzialmente scremato
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di olio di semi di arachidi
Crema mascarpone
- 50 g di zucchero
- 150 g di panna (35% di grassi), fredda
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- granella di nocciole, a piacere
- Voeding
- per 12 fette
- Calorieën
- 31560 kJ / 7543 kcal
- Eiwitten
- 114.4 g
- Koolhydraten
- 568.3 g
- Vetten
- 549.4 g
- Vezels
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema mascarpone al limone senza uova
10min
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
1 Std. 20 Min
Crostata alle fragole
2h
Biscotti di pasta sablée
12h 40min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 Std. 45 Min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Crostata alla nocciola
2h
Crema al cioccolato bianco e caffè
20min
Crostata morbida gianduia e fragole
1 Std.
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h