Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w ćwiartki
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 20 - 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 10 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 10 g musztardy francuskiej
- 1 żółtko
- 60 - 80 g oliwy z oliwek
- 15 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos tatarski
5 min
Hekele
2 Std. 40 Min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Zielony sos wielkanocny
1 Std. 20 Min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20 min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 min
Sos berneński
15 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min