Basilikumpesto

4.6 21 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
1 Schraubglas

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Pinienkerne, roh
    30 g
  • Knoblauchzehe (optioneel)
    1
  • Basilikumblätter, frisch
    80 g
  • natives Olivenöl
    150 g
  • Salz
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 34 g
Calorieën 7741 kJ / 1848 kcal
Vetten 190 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...