Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 75 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 75 g de pimiento verde cortado en trozos
- 100 g de berenjena cortada en trozos
- 100 g de zanahoria cortada en trozos
- 1 diente de ajo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 ½ cucharaditas de pimienta negra recién molida
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de agua
- 300 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Ensalada de arroz con huevos y atún
1 Std.
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 Min
Garbanzos con arroz
35min
Fideuá de verduras
40min
Arroz con verduras, gambas y jamón
45min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 Min
Risotto vegetariano
25 Min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Arroz mediterráneo
35min
Arroz con calabaza
40min
Pasta con judías blancas
40min