Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de la tarta
- 120 g de nuez pecana
- 150 g de almendras, tostadas
- 100 g de dátiles deshuesados
- 90 g de ciruela pasa deshuesada
Relleno
- 100 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- 100 g de higos, y un poco más para decorar
- 100 g de dátiles deshuesados
- 50 g de leche de coco
- 20 g de chía
- hojas de menta fresca
- frutos rojos de temporada, para servir
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1264.2 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Barritas de frambuesa sin gluten
30 min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20min
Cheesecake vegano, sin gluten
3h 30 min
Trufas de almendra y dátil
1hod.
Harina sin gluten para pastelería
10min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Cubitos de chocolate (dátiles, cocoa y avena)
20 min
Pastel de chocolate sin gluten
40 min