Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de la tarta
- 120 g de nuez pecana
- 150 g de almendras, tostadas
- 100 g de dátiles deshuesados
- 90 g de ciruela pasa deshuesada
Relleno
- 100 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- 100 g de higos, y un poco más para decorar
- 100 g de dátiles deshuesados
- 50 g de leche de coco
- 20 g de chía
- hojas de menta fresca
- frutos rojos de temporada, para servir
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1264.2 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Cheesecake vegano, sin gluten
3 Std. 30 Min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10 Min
Fugaz vegano sin gluten
1 Std.
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1 Std.
Barritas de frambuesa sin gluten
30min
Tortillas de coliflor
1 Std.
Hot-cakes veganos
20 Min
Base para pay sin gluten
15 Min
Crema Ácida vegana
10 Min