Cake au chèvre, parmesan et tomates

Cake au chèvre, parmesan et tomates

4.1 36 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
  • 80 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 125 g de yaourt nature
  • 190 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 120 g de fromage de chèvre demi-sec, type selles-sur-cher
  • du sel
  • 12 tomates cerise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2571 kJ / 615 kcal
Vetten 41 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...