Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé
- 3 œufs
- 125 g de mascarpone
- 25 g de farine de blé
Le croustillant au praliné
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g de Pailleté Feuilletine™ ou de gavottes écrasés
- 40 g de pralin
La ganache montée
- 150 g de chocolat noir
- 225 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de pralin, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1940.4 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 33.9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Bûche express au praliné
45 Min
Bûche chocolat noir et gingembre
1hod. 50min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3u.
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3u.
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Trianon
3u.
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min