Zupfbrot Flammkuchenart

Zupfbrot Flammkuchenart

4.1 74 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Bergkäse davon 50 g in Stücken und 100 g in dünnen Scheiben (2-3 mm)
    150 g
  • Schmand
    200 g
  • Röstzwiebeln
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Roggenmischbrot rund oder oval (ca. 1000 g)
    1
  • rote Zwiebel in dünnen Ringen (2 mm)
    1
  • Bacon in Scheiben, halbiert
    100 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 1945 kJ / 465 kcal
Vetten 19 g
Vezels 8.5 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...