Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g ryżu do sushi
- 1300 g wody
- 4 łyżki octu ryżowego
- 2 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2415 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 123.5 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi z krewetkami w tempurze
2 Std. 40 Min
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1 Std. 20 Min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1 godz.
Różowe sushi z warzywami i sosem awokado-wasabi
2h 45 min
Sushi temaki
1 Std. 30 Min
Majonez japoński (kewpie)
15min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Sushi z pieczarkami portobello
1 Std. 30 Min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1h 10min
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1 godz. 25 min
Sushi z wędzonym łososiem
1 Std. 20 Min
Sushi nigiri
1 godz.