Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g wody, letniej
- 720 g mąki pszennej chlebowej (typu 650-750), plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
15
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 łyżeczka suchych drożdży - 10 g soli
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 420.4 kJ / 100.5 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 150.5 mg
Alternatieve recepten
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 godz. 50 min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2h 45 min
Szwajcarski chleb rustykalny
25h 20min
Bułeczki pszenno-żytnie
12h 30min
Chleb drwala
24 Std. 30 Min
Chleb tygrysi
4 Std.
Chleb jogurtowy
3h
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 Std. 35 Min
Francuska bagietka
3h 50min
Słonecznikowe bagietki
1h 10min
Bułki śniadaniowe
1 Std. 40 Min
Bułki wrocławskie
2 Std.