Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao, pokrojonej na kawałki
- 220 g masła, pokrojonego na kawałki
- 350 g cukru
- 150 g mąki pszennej
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 100 - 150 g orzechów włoskich, łuskanych (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 959 kJ / 229.2 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 26.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie z krówkami
50 min
Ciasto czekoladowe z whisky
2 Std. 35 Min
Czekoladowe ciasto na białkach
1u. 10min
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
1u. 10min
Brownie z pistacjami
1h 45 min
Tarta czekoladowo-orzechowa bez pieczenia
1u. 10min
Tarta z krojonymi gruszkami i czekoladą (TM5)
1 Std. 40 Min
Ciasto z kawałkami czekolady
1h
Bananowe brownie
40 min
Płynące ciasto czekoladowe (lava cake)
40 min
Fondant czekoladowy
50 min
Tort Sachera
3 Std. 30 Min