Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g octu jabłkowego
- 20 g bulionu dashi
- 120 g oleju z pestek winogron
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ½ łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1 żółtko, bardzo świeże, rozm. L
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 4917 kJ / 1195 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 129 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi z wędzonym łososiem
1小时 20 分钟
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1小时 20 分钟
Ryż do sushi
1 Std.
Sajgonki z sosem słodko-kwaśnym
1 Std. 50 Min
Remoulade
10min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1h 10min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1 Std.
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40min
Warzywa w tempurze
1 Std.
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1 Std. 25 Min
Sushi z komosy ryżowej i batatów
1 Std. 30 Min
Sushi z pieczarkami portobello
1 Std. 30 Min