Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo, pelados
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para rociar
- ¼ cditas de comino en polvo, y un poco más para espolvorear
- ¼ cditas de paprika, y un poco más para espolvorear
- 500 g de alubias enlatadas, escurridas
-
500
g de caldo de verduras
of 500 g de agua con 1 cda de concentrado de caldo de verduras - 100 g de caldo de verduras
- 2 cditas de sal marina, o al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- 2 cebollas cambray, cortadas en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 724 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de jitomate con amaranto
20 Min
Sopa de hongos con huitlacoche
25min
Gazpacho de chabacano y jitomate
1 Std. 15 Min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Pasta con anchoas y pan molido
45 Min
Mejilones con albahaca, almendras y mantequilla
40 Min
Pan de soda
35 Min
Quiche Lorraine
1h 20min
Souffle de queso gruyere
40 Min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 Min
Polpettone
1 Std. 10 Min
Pastel de chocolate para dos
30 Min