Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (optioneel)
of 15 g făină (optioneel) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1420 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Keine Bewertungen
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Keine Bewertungen
Smalec (rillettes de porc)
Keine Bewertungen
Heringi ucraineni dreși
1 Std.
Kimchi
51 Std.
Paris-Brest
6h 40 min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9u. 15min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Vită cu ciuperci
30 Min
Tapenade
10 Min
Mojito
5 Min