Apparaten en accessoires
櫻花蝦炒皇宮菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭 略拍扁15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切圈5 克
-
櫻花蝦20 克
-
皇宮菜 取葉,切段(約4公分)400 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
287 kJ /
68.7 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
養生有鈣念
11 recepten
Taiwan
Taiwan